Dienstverlening

DAGELIJKS LEVEN

 

24u op 24u staat een multidisciplinair team voor U klaar om U een permanente en kwalitatieve zorgverlening aan te bieden.

 

 

Verpleegkundigen, zorgkundigen, kinesitherapeuten en andere disciplines verzekeren in nauw overleg met Uw huisarts en onze coördinerend raadgevend arts (Dr. Declercq) een uitstekende verzorging.

 

ERGOTHERAPIE

 

De ergotherapeute zorgt voor de meest geschikte aanpak bij het uitvoeren van de taken tijdens het dagelijkse leven en dit in functie van de beperkingen van de bewoners.

 

 

LOGOPEDIE

 

Onze logopediste gaat na welke communicatie en/of slikproblemen er bestaan bij de bewoners. Ze geeft advies bij maaltijdbegeleiding en ontwikkelt mogelijkheden aan de bewoners om beter te communiceren.

 

 

ANIMATIE

 

Een animatiedeskundige organiseert allerhande activiteiten (spelnamiddagen, kookactiviteiten, voorleesmoment) en evenementen in- en buitenshuis. Beweging en activering dragen immers bij tot gezondheid en welbevinden.

 

 

KINESITHERAPIE

 

De kinesist heeft als opdracht alle fysiotherapeutische mogelijkheden optimaal te benutten teneinde een zo gunstig mogelijk resultaat te bereiken in het welzijn of het genezingsproces van onze bewoners. Ze is ook intens bezig met het plannen, opzetten, evalueren en bijsturen van een efficiënt beleid inzake het hanteren en verplaatsen van bewoners, maar evenzeer m.b.t. het lig- en zitcomfort van onze bewoners.

 

 

VRIJWILLIGERS

 

Een grote groep van vrijwilligers en familieleden van bewoners helpen mee aan het realiseren van de activiteiten.

 

CONTACTEER ONS

 

Adres: Dokter Eduard Moreauxlaan 322, 8400 Oostende

Telefoon: 059 32 26 04

Email: contact@woonenzorgcentrum.com

webmaster@woonenzorgcentrum.com

 

Copyright © All Rights Reserved