Informatie

 

DIENSTVERLENING

 

 

24u op 24u staat een multidisciplinair team voor U klaar om U een permanente en kwalitatieve zorgverlening aan te bieden.

 

 

Verpleegkundigen, zorgkundigen, kinesitherapeuten en andere disciplines verzekeren in nauw overleg met Uw huisarts en onze coördinerend raadgevend arts (Dr. Declercq) een uitstekende verzorging

 

BEZOEK

 

 

Bezoekers zijn steeds van harte welkom in ons woon-zorgcentrum. Bezoek is op elk moment van de dag mogelijk, mits respect voor de rust van de medebewoners.

 

 

Niettemin zijn de ochtenden eerder voorbehouden voor verzorgingsmomenten. De cafetaria is een ontmoetingsplaats voor de bewoners en de bezoekers. De cafetaria is dagelijks geopend van 14h00 tot 17h00. Op zondag is de cafetaria ook in de voormiddag geopend, zodat je met je familie of bezoek kan aperitieven. Dit is telkens van 10h00 tot 11h30. Vrijwilligers van het WZC staan in voor de bediening.

 

CULINAIR

 

 

Sinds geruime tijd werkt men in de keuken van het zeemanshuis Godtschalck volgens de HACCP regels. Deze strenge regels waarborgen kwaliteit.

 

 

De keuken is in het bezit van de modernste apparatuur om maaltijden van prima kwaliteit te bereiden. Hierdoor is de keuken van het woon en zorgcentrum goed uitgerust voor alle type maaltijden. Middels combi-steamers, de braadslede en diverse andere bereidingsgereedschappen valt er een lekkere en gezonde maaltijd te bereiden. Tweemaal per week staat verse vis op het menu !

CONTACTEER ONS

 

Adres: Dokter Eduard Moreauxlaan 322, 8400 Oostende

Telefoon: 059 32 26 04

Email: contact@woonenzorgcentrum.com

webmaster@woonenzorgcentrum.com

 

Copyright © All Rights Reserved